Urnen, assieraden en andere artikelen

Hieronder een overzicht van de steeds wisselende collectie van urnen, assieraden en artikelen. Ook vindt u hier een uitleg en foto van de bamboe-koker.


Bamboe (Momenteel niet leverbaar)De bamboe-koker is de standaard koker waar het as in gaat als u niet voor een urn kiest. De bamboe-koker is van bamboe gemaakt en is dus natuurlijk materiaal. Het is de bedoeld om de as tijdelijk in te bewaren en later uit te strooien. Het is onderhevig aan de weers- en temperatuursinvloeden. Dit betekent dat u de as op korte termijn moet gaan uitstrooien. Er kunnen scheuren in de koker komen waardoor het as er uit kan komen. U kunt de koker eventueel langer goed houden door deze op een koele plaats te bewaren en iedere week vochtig te maken. Ook kunt u de koker vernissen of behandelen met een blanke lak waardoor u de koker nog langer goed kunt houden.


Pootafdruk


Wij kunnen voor u een pootafdruk maken van uw huisdier. Dit doen wij met gips, de kosten voor een pootafdruk zijn €15,-Glasgeschenken
Urnen


Dit zijn urnen die bij ons in voorraad zijn. Dit zijn urnen gemaakt van messing, keramiek en speksteen.
Hieronder zijn nog meer afbeeldingen van voorbeelden van urnen.Dit zijn urnen van www.funeralproducts.eu

Assieraden

See You Gedenksieraden kenmerkt zich door het veelal zichtbaar afwerken van as, haar, melktandjes door middel van een transparante hars,

waarhij het mogelijk is om eventueel een kleurstof toe te voegen. Dit resulteert in een glanzende, doorzichtige afwerking.

De sieraden die voorzien worden van as/ hars afwerking kunnen veelal in uw bijzijn gevuld worden. 


Dit zijn assieraden van See You


Ook is het mogelijk om een glaskraal/druppel met as erin te laten maken, deze zijn in verschillende kleuren te verkrijgen met de as van uw huisdier.