Dierenbegraafplaats en crematorium Viviana is gelegen in de bosrijke omgeving van Prinsenbeek, in de nabijheid van "Het Liesbos". We hebben geprobeerd om deze natuurlijke, bosrijke omgeving, waarvan de meeste huisdieren toch houden, te behouden op de begraafplaats.

Viviana is in 1978 opgericht om alle mensen de gelegenheid te geven hun huisdieren een waardig afscheid te kunnen geven. Immers alle dieren hebben vaak vele jaren onvoorwaardelijk hun eigen baas/bazin hun liefde en trouw gegeven.

In 2001 is ‘Viviana’ gestart met een dierencrematorium omdat we hebben gemerkt dat er veel dierenliefhebbers zijn die op deze manier van hun huisdier afscheid willen nemen.


Als u voor de moeilijke beslissing staat om uw geliefde (huis)dier in te laten slapen, kunt u het beste van tevoren contact met ons opnemen. Zo kunnen wij u in het gehele proces zo goed mogelijk terzijde staan en zoveel mogelijk aan uw wensen voldoen.

Wanneer uw huisdier overleden is, kunt u contact met ons opnemen en kunt u ervoor kiezen om:

  • Uw huisdier te komen brengen op afspraak;
  • U kunt het vervoer van uw huisdier laten verzorgen door uw dierenarts dit betekent dat uw huisdier bij de dierenarts blijft en dat wij uw huisdier ophalen bij de dierenarts (tegen vergoeding);
  • Of wij kunnen uw huisdier bij u thuis ophalen (tegen vergoeding).


Indien u speciale wensen heeft omtrent de begrafenis/crematie van uw geliefde huisdier, kunt u dit van tevoren aan ons kenbaar maken, zodat wij hier, indien mogelijk, rekening mee kunnen houden.