Gezamenlijke crematie                                                                                                                                                                                                                                                        

Bij een gezamenlijke crematie wordt uw huisdier met meerdere dieren tegelijk gecremeerd en is er niet de mogelijkheid om de as van uw huisdier op te komen halen.

Tussen het brengen/halen van uw huisdier en de gezamenlijke crematie kunnen enkele dagen, maximaal een week, verstrijken. Indien u dit wenst kunnen wij u voor de crematie bellen of smsen zodat u weet wanneer deze crematie gaat starten. 

Voordat de crematie van uw huisdier zal plaatsvinden, zal hij/zij in een mand in een gekoelde ruimte verblijven. Na de crematie wordt de as gezamenlijk uitgestrooid op een speciaal daarvoor bestemd veldje. Het strooiveld is bij Viviana achter bij de dierenbegraafplaats en u kunt dit strooiveld altijd nog komen bezoeken.

Er is bij de gezamenlijke crematie geen gelegenheid meer om afscheid te nemen.

Als u voor de moeilijke beslissing staat om uw geliefde (huis)dier in te laten slapen, kunt u het beste van tevoren contact met ons opnemen, zodat wij u in het gehele proces zo goed mogelijk terzijde kunnen staan en zoveel mogelijk aan uw wensen kunnen voldoen.


Wanneer uw huisdier overleden is, kunt u contact met ons opnemen en kunt u ervoor kiezen om:

  • Uw huisdier te komen brengen op afspraak;
  • U kunt het vervoer van uw huisdier laten verzorgen door uw dierenarts, dit betekent dat uw huisdier bij de dierenarts blijft en dat wij uw huisdier ophalen bij de dierenarts (tegen vergoeding);
  • Of wij kunnen uw huisdier bij u thuis ophalen (tegen vergoeding).