Begraven van uw huisdier


Als het moeilijke moment is gekomen dat u afscheid moet nemen van uw huisdier en u heeft besloten om uw huisdier te laten begraven, kunt u contact opnemen met Viviana. U kunt zelf uw huisdier op een afgesproken tijdstip naar Viviana brengen of wij kunnen voor uw huisdier het vervoer naar Viviana verzorgen (tegen vergoeding).

Vervolgens zullen wij uw wensen omtrent de begrafenis doornemen. Indien u specfieke wensen heeft, dient u dit zo spoedig mogelijk aan ons kenbaar te maken zodat wij kunnen kijken of wij dit voor u kunnen verzorgen.

Als u de dag van de begrafenis bij Viviana aankomt, is uw huisdier reeds opgebaard in een grafkistje in een aparte ruimte. Voordat de begrafenis plaats gaat vinden, heeft u nog  de tijd om in deze ruimte afscheid te nemen van uw huisdier. Vervolgens zal de begrafenis plaatsvinden waar u  bij aanwezig kunt zijn. Als u liever niet aanwezig wilt zijn, is dit ook mogelijk.

U bent hierna in de gelegenheid om met uw vrienden/familie een kopje koffie of thee te drinken. Terwijl de papieren worden ingevuld, wordt het graf in orde gemaakt.

Hierna kunt u, indien gewenst, nog naar het graf terug gaan om een bloemetje of iets persoonlijks te plaatsen. 

Tevens is er de mogelijkheid, als u meerdere huisdieren heeft, deze bij of naast elkaar te laten begraven. Dit moet u dan wel aan ons kenbaar maken bij het eerste huisdier dat begraven wordt.