Crematie van uw paard/pony

Als u voor de moeilijke beslissing staat om uw paard/pony in te laten slapen, kunt u het beste van tevoren contact met ons opnemen, zodat wij u in het gehele proces zo goed mogelijk terzijde kunnen staan.Wij kunnen, indien u dit wenst, tegen vergoeding ook het vervoer van uw paard/pony naar Prinsenbeek verzorgen.

Hiervoor hebben wij een vrachtwagen en een speciaal transportbed waarmee wij uw paard/pony op een respectvolle manier kunnen vervoeren.
Bij Paardencrematorium Viviana zal uw paard/ pony/ ezel altijd individueel gecremeerd worden (uw paard/pony wordt ongeschonden in de crematie-oven gelegd). Er is altijd nog de mogelijkheid om van te voren afscheid te komen nemen. Dit zal dan gebeuren in een aparte sfeervolle afscheidsruimte waar uw paard/pony opgebaard is en waar u in alle rust afscheid kan nemen. Het afscheid nemen kan plaatsvinden tegen vergoeding.Na de crematie kan de as op een later afgesproken tijdstip opgehaald worden. De as zit standaard in een asmand. Natuurlijk bent u ook in de gelegenheid om een sierurn of een as-sieraad uit te kiezen waar wij dan de as voor u in zullen doen. U wordt na de crematie gebeld wanneer de as klaar ligt in de mand, dit kan maximaal een week duren.